Κύματα παρασέρνουν 3 ανθρώπους και γλιτώνουν από καθαρή τύχη [βίντεο]

Κύματα παρασέρνουν 3 ανθρώπους και γλιτώνουν από καθαρή τύχη [βίντεο]

Το βίντεο αυτό δείχνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τους κινδύνους που κρύβει η φύση και το πως ξαφνικά μια ήρεμη βόλτα μετατρέπεται σε μία αναφορά στα δελτία ειδήσεων όλου του κόσμου. 

Στις εικόνες παρακολουθούμε μία ομάδα τριών ανθρώπων οι οποίοι «απολαμβάνουν» μια βροχερή ημέρα με έντονο αέρα σε παραλία της Βόρειας Γαλλίας. Όλα δείχνουν ήρεμα και ασφαλή για τους τρεις ανθρώπος που όπως φαίνεται κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει.

Όμως η δύναμη της φύσης δείχνει ότι ούτε αυτό είναι αρκετό. Γιατί ένα τεράστιο κύμα που έρχεται εντελώς ξαφνικά, τους προλαβαίνει πριν απομακρυνθούν, και ρίχνει τον έναν από αυτούς κάτω. Η δύναμή του μάλιστα παρασέρνει τον ηλικιωμένο κύριο προς την θάλασσα, χωρίς αυτός να μπορεί να κάνει τίποτα. Οι άλλοι δύο τρέχουν να τον βοηθήσουν, χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν τίποτα.

Το επόμενο κύμα έρχεται να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα, καθώς όλοι πλέον βρίσκονται στην μανιασμένη δικαιοδοσία της θάλασσας που τους παρασέρνει με δύναμη προς τα βράχια. Και οι τρεις από το σημείο αυτό και μετά αφήνονται έρμαια των κυμάτων, χωρίς καμία δυνατότητα να αντισταθούν.

Παρ’ όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε από το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, και οι τρεις κατάφεραν να επιβιώσουν, έστω και με κάποιους τραυματισμούς. Όπως και να έχει οι εικόνες αυτές δείχνουν πόσο απέχει η διασκέδαση από την καταστροφή, και ότι όσα δεν φέρνει ο χρόνος το φέρνει μόνο ένα… κύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.