Εικόνες καταστροφής από την ώρα του σεισμού στη Νέα Ζηλανδία (φωτό, βίντεο)

Εικόνες καταστροφής από την ώρα του σεισμού στη Νέα Ζηλανδία (φωτό, βίντεο)

Αρκετοί τραυματίες, εκκένωση κτιρίου και ένας βράχος στη θάλασσα

Ο σεισμός, που ταρακούνησε τα ξημερώματα τη Νέα Ζηλανδία ήταν πολύ ισχυρή και αυτό φαίνεται και στο βίντεο ερασιτέχνη λήπτη, την ώρα που οι 5,9 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ ξυπνούσαν μνήμες 2011 στους κατοίκους του Κρίστσερτς.

Όπως αναφέρει ο «Guardian», αρκετά άτομα τραυματίστηκαν και ένας μεγάλος βράχος, έπεσε στη θάλασσα, από τον ισχυρό σεισμό που «ταρακούνησε» τα ξημερώματα τη Νέα Ζηλανδία.

Συγκεκριμένα, η δόνηση είχε επίκεντρο 15 χιλιόμετρα ανατολικά του Κριστσέρτς, που το 2011 είχε ζήσει τον τρόμο του εγκέλαδου.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, αφού στον πανικό τους, έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλο, ενώ υπήρξε και κτίριο εντός πόλης, το οποίο εκκενώθηκε για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Όσο για τον βράχο, που αποσπάστηκε και έπεσε στη θάλασσα, βρισκόταν στην περιοχή του Τέιλορ Μιστέικ.  Αρκετοί τραυματίες, εκκένωση κτιρίου και ένας βράχος στη θάλασσα - ΦΩΤΟ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.