ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θερμή υποδοχή για δύο γιγάντια πάντα στη Νότια Κορέα

Θερμή υποδοχή για δύο γιγάντια πάντα στη Νότια Κορέα

Στη Σεούλ προσγειώθηκαν σήμερα η 2χρονη Aibao και ο 3χρονος Lebao, τα δύο γιγάντια πάντα που ο Κινέζος πρόεδρος δώρισε στη Νότια Κορέα. Τα πάντα μεταφέρθηκαν αεροπορικώς από την επαρχία Σιτσουάν στην κινεζική δύση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon με ειδική πτήση και συνοδευόμενα από κτηνιάτρους και τον φροντιστή τους.

Τοποθετημένα σε ειδικά κλουβιά, τα ζώα υποβλήθηκαν σε πολλαπλές εξετάσεις κατά την 3ωρη πτήση.

Στο εξής θα ζουν σε θεματικό πάρκο της Κορέας.

Η χώρα έλαβε τα πρώτα πάντα ως δώρο από την Κίνα το 1994 για τη 2η επέτειο των διπλωματικών σχέσεών τους. Αλλά όταν η οικονομική κρίση «χτύπησε» το 1998, η Σεούλ αναγκάστηκε να επιστρέψει τα ζώα λόγω του υψηλού κόστους της φροντίδας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
china_panda2china_panda3china_panda4china_panda5
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.