ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άλογο πενθεί δίπλα στη νεκρή μητέρα του [φωτό]

Άλογο πενθεί δίπλα στη νεκρή μητέρα του [φωτό]

Οδηγός σκότωσε με το αυτοκίνητό του ένα άλογο στο Hampshire της Βρετανίας. Μπορεί για τον κόσμο των ανθρώπων αυτό να μην ήταν και τόσο σημαντικό- εντάξει, δεν ήταν και άνθρωπος, όπως λένε πολλοί- για το πουλάρι της της όμως ήταν τα πάντα.

Η κτηνίατρος Bernadette Sims περνούσε με το αυτοκίνητό της από το σημείο και είδε με μεγάλη της έκπληξη το άλογο να στέκεται, άγρυπνος φρουρός, δίπλα στη νεκρή μητέρα του. Στα 30 χρόνια της καριέρας της δεν είχε δει ποτέ ξανά τέτοιο θέαμα, όπως είπε στη Daily Mail, εκφράζοντας την ελπίδα η θλιβερή εικόνα να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την ταχύτητα των οχημάτων στον εν λόγω δρόμο.

Στην περιοχή αυτή, το New Forest του Hampshire, πολλά ζώα κυκλοφορούν διασχίζοντας το δρόμο- πόνυ, γάιδαροι, αγελάδες, πρόβατα, γουρούνια.

«Ήταν πραγματικά φοβερό, το θέαμα σου ράγιζε την καρδιά. Η εικόνα του θλιμμένου αλόγου με έκανε να σταματήσω και να γυρίσω πίσω να δω αν είναι καλά. Το πουλάρι στεκόταν δίπλα στη νεκρή μητέρα του και σε κοντινή απόσταση παρακολουθούσε το υπόλοιπο κοπάδι», περιέγραψε η γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
alogo2alogo1alogo3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.