ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δείτε τον ψηλότερο καταρράκτη του κόσμου (vid)

Δείτε τον ψηλότερο καταρράκτη του κόσμου (vid)

Αν και η Βενεζουέλα βρίσκεται στην επικαιρότητα για πολύ διαφορετικούς (όσο και αναμενόμενους…) λόγους, υπάρχουν και άλλα πράγματα στην χώρα που αξίζουν να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος για τον καταρράκτη Angel Falls, ο οποίος είναι ο υψηλότερος με αδιάκοπη ροή στον κόσμο, αγγίζοντας τα 1000 μέτρα από την κορυφή έως την βάση του βράχου στον οποίο πέφτει.

Ένα νέο βίντεο γυρισμένο με drone δείχνει το μεγαλείο της φύσης σε ένα από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας αλλά και ολόκληρης της Νότιας Αμερικής. Ο καταρράκτης πέφτει από την άκρη του βουβνού Auyantepui, είναι τμήμα το ποταμού Ορινόκο, και είναι ένα από μνημεία της φύσης που προστατεύονται από την Ουνέσκο.

Βρίσκεται δε στην επαρχία Μπολιβάρ της Βενεζουέλας, εκ του Σιμόν Χοσέ Αντόνιο Μπολιβάρ του μεγίστου της Νότιας Αμερικής, που πολλά θα είχε να πει για την σημερινή κατάσταση της πατρίδας του (και των πέριξ αυτής) αν ζούσε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.