ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πιράνχας: Η επίθεση τους «έσπασε» το διαδίκτυο (vid)

Πιράνχας: Η επίθεση τους «έσπασε» το διαδίκτυο (vid)

Πόσο επικίνδυνα και πόσο επιθετικά είναι τα πιράνχας, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, το όποιο μέσα σε λίγο διάστημα έχει πάνω από 10,8 εκατομμύρια views!

Το βίντεο έχει καταγραφεί σε περιοχή της Βραζιλίας όταν κάποιοι ρίχνουν στο ποτάμι κομμάτια κρέας και στην οσμή του αίματος τα πιράνχας «τρελαίνονται» και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα εξαφανίζουν και το παραμικρό κομμάτι κρέας που έχει πέσει μέσα στο νερό.

Φυσικά είναι περιττό ν’ αναφέρουμε ότι το κολύμπι εκεί είναι κάτι παραπάνω από απαγορευτικό.

Ως Πιράνχας , όπως διαβάζουμε στο boxnews.gr , αναφέρονται διάφορα γένη παμφάγων ψαριών που ζουν στα γλυκά νερά της Νότιας Αμερικής και κυρίως του Αμαζονίου. Τα πιράνχας χρησιμεύουν ως τροφή για τις κοινότητες των ιθαγενών στην περιοχή του Αμαζονίου.

Σύμφωνα με μερικούς, όπου pirá (πιρά) σημαίνει ‘ψάρι’ και añá (ανιά) είναι ένα κακό ιδιοφυΐα, συγχωνευμένο με το διάβολο, μια άλλη ερμηνεία που θεωρεί τη λέξη Γουαρανί προέλευσης, το κάνει να προέρχονται από pirá (πιρά) που σημαίνει «ψάρι», και από rai (ράι) που σημαίνει «δόντι» και η σύνθετη λέξη είναι pira’ai (πιρα’άι), δηλαδή «οδοντωτό ψάρι», που ισπανοποιημένο και πορτογαλοιημένο προέρχεται «piraña» ή «piranha»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.