ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στάχτη από τη φωτιά στον Καναδά βρέθηκε στην Ελβετία

Στάχτη από τη φωτιά στον Καναδά βρέθηκε στην Ελβετία

Δέος για το μεγαλείο της φύσης προκαλεί η ανακοίνωση της ελβετικής μετεωρολογικής υπηρεσίας, σύμφωνα με την οποία σκόνη και αποκαΐδια από τη μεγάλη φωτιά στο Φορτ ΜακΚάρθι του Καναδά, εντοπίστηκαν στην Ελβετία. «Η σκόνη και οι στάχτες από τη φωτιά στον Καναδά ανήλθαν στην ατμόσφαιρα και ακολούθως έπεσαν ξανά στη γη και δη στην Ελβετία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ελβετικής μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Η αρμόδια υπηρεσία ξεκαθάρισε πως η στάχτη και η σκόνη που μεταφέρθηκαν από τον Καναδά στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης δεν συνιστά απειλή για την υγεία των Ελβετών πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα μήνα μετά το ξέσπασμα της πύρινης λαίλαπας στην περιοχή της Αλμπέρτα στον Καναδά, οι φωτιές εξακολουθούν να μαίνονται ανεξέλεγκτες, μετατρέποντας σε κρανίου τόπο τεράστιες εκτάσεις δάσους. Πάνω από 100.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να μετακινηθούν από τα σπίτια τους, μεγάλος αριθμός των οποίων παραδόθηκε στις φλόγες. Τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει και επιστρέφουν στις βάσεις τους οι κάτοικοι, ωστόσο οι καναδικές αρχές έχουν πολλά να φροντίσουν πριν κατοικηθούν ξανά οι περιοχές που επλήγησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.