ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εκπληκτικά σπάνιες φωτογραφίες απεικονίζουν ψάρι παγιδευμένο μέσα σε μέδουσα!

Εκπληκτικά σπάνιες φωτογραφίες απεικονίζουν ψάρι παγιδευμένο μέσα σε μέδουσα!

Ένα ψάρι μπήκε σε μία μέδουσα. Ακούγεται σαν το ξεκίνημα από ένα ανέκδοτο, αλλά είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ένα ψάρι πραγματικά μπήκε μέσα σε μία μέδουσα. Δείτε τις φωτογραφίες αυτές και θαυμάστε αυτό το παράξενο θέαμα και μόνοι σας.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Αυστραλιανό φωτογράφο Tim Samuel, που την ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τον προηγούμενο Δεκέμβρη.

Ήταν με έναν φίλο του και έκανε ελεύθερη κατάδυση όταν το είδε. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς έγινε αυτό και πώς το ψάρι μπορούσε ακόμα να ελέγχει τις κινήσεις του, από μέσα από την μέδουσα. Λέει πως εδώ και 5 χρόνια που είναι φωτογράφος, ποτέ δεν έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο.

Ομολογούμε πως και για μας είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο και ακόμα δεν μπορούμε να το χωνέψουμε. Εκπληκτικά Σπάνιες Φωτογραφίες απεικονίζουν ένα Ψάρι Παγιδευμένο μέσα σε μία Μέδουσα! Εκπληκτικά Σπάνιες Φωτογραφίες απεικονίζουν ένα Ψάρι Παγιδευμένο μέσα σε μία Μέδουσα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Εκπληκτικά Σπάνιες Φωτογραφίες απεικονίζουν ένα Ψάρι Παγιδευμένο μέσα σε μία Μέδουσα!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.