ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έχετε αναρωτηθεί πιο είναι το πιο απομονωμένο κατοικήσιμο μέρος στον πλανήτη; Το Τristan Da Gunha

Έχετε αναρωτηθεί πιο είναι το πιο απομονωμένο κατοικήσιμο  μέρος στον πλανήτη; Το Τristan Da Gunha

Εάν πραγματικά θέλετε να απομονωθείτε από τον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς κανένας να σας ενοχλεί και όπου το πλησιέστερο μέρος βρίσκεται σε απόσταση 15 ήμερων με το πλοίο τότε πάτε στο νησί trsitan Da Gunha στον νότειο Ατλαντικό.

Το συγκεκριμένο αρχιπέλαγος θεωρείται το πιο απομονωμένο στον πλανήτη και στο μοναδικό κατοικήσιμο νησί ζουν περί 270 με 300 άτομα, βρετανικής και ιταλικής καταγωγής.

Το trsitan Da Gunha είναι μια συστάδα από απομονωμένα νησιά στον νότιο Ατλαντικό Ωκεανό, 2.816 χμ από την Νότια Αφρική και 3.360 χμ από την Νότια Αμερική. Είναι εξαρτημένο έδαφος του Βρετανικού υπερπόντιου εδάφους της Αγίας Ελένης, που βρίσκεται 2.173 χλμ βόρεια.

Το Έδαφος αποτελείται από ένα κύριο νησί, το trsitan Da Gunha (έκταση: 98 χμ²), καθώς και μερικά άλλα ακατοίκητα νησιά:

Το νησί δεν έχει αεροδρόμιο οπότε ο μόνος τρόπος για να πάτε εκεί είναι με πλοίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.