Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος- Όταν δείτε όμως τι υπάρχει εκεί μέσα… (φωτό)

Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος-  Όταν δείτε όμως τι υπάρχει εκεί μέσα… (φωτό)

Έχετε ακουστά το Coober Pedy; Είναι μια μικρή, μυστηριώδης πόλη στην νότια Αυστραλία με σχεδόν δύο χιλιάδες κατοίκους. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες πόλεις, αυτό που κάνει αυτό το μέρος ξεχωριστό είναι το περιβάλλον του. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την έρημο!

Ένα σήμα κινδύνου δείχνει τους κινδύνους του τοπίου.

Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Γιατί υπάρχει μια τεράστια τρύπα; Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Η πόλη βρίσκεται σχεδόν εξ ολοκλήρου κάτω από το έδαφος! Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Οι κάτοικοι αυτής της πόλης ζουν καθημερινά την ζωή τους κάτω από το έδαφος! Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Υπάρχουν επίσης και ξενοδοχεία για τους τουρίστες που θέλουν να δουν πώς είναι αυτός ο τρόπος ζωής. Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Πολλοί μάλιστα επέστρεψαν για να μείνουν μόνιμα. Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Αυτό το σπίτι βρίσκεται κάτω από την γη, αλλά είναι το ίδιο άνετο με ένα συνηθισμένο σπίτι. Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Μια ταμπέλα με ένα φορτηγάκι εκσκαφών εκπροσωπούν αυτή την μοναδική πόλη. Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Στο σημείο αυτό υπήρχαν ορυχεία οπάλιου. Ο κόσμος έβρισκε καταφύγιο μέσα στα ορυχεία. Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Σύντομα τα ορυχεία έγιναν σπίτια. Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Έτσι είναι το εσωτερικό ενός δωματίου ξενοδοχείου στο Coober Pedy. Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Διαθέτει τις ανέσεις ενός συνηθισμένου ξενοδοχείου. Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Υπάρχει ακόμα και εκκλησία! Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Ναι, μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε βιβλία! Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Μπορείτε να αγοράσετε αναμνηστικά από ένα μαγαζί με αντικείμενα από οπάλιο! Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Γιατί να μην πιείτε και μερικά ποτά με φίλους; Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Υπάρχει ακόμα και γήπεδο γκολφ, αλλά χωρίς γρασίδι! Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Υπάρχει ακόμη και τοπική συγκοινωνία. Γιατί να μην το δοκιμάσετε;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Αρχικά φαίνεται σαν μια απλή τρύπα στο έδαφος. Όταν δείτε όμως ΤΙ υπάρχει εκει μέσα, θα σας πέσει το σαγόνι!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.