Το μαγικό ταξίδι των ηλιαχτίδων (φωτό)

Το μαγικό ταξίδι των ηλιαχτίδων (φωτό)

Οι αχτίδες του ήλιου ανοίγουν μονοπάτια στα σύννεφα φτάνοντας στη γη, περνούν μέσα από τα κλαδιά των δέντρων, βρίσκουν τη θάλασσα στο δρόμο τους ή “καραδοκούν” πίσω από κλειστά παραθυρόφυλλα προκειμένου να παίξουν παιχνίδια με τα φύλλα, τα κύματα ή το σκοτάδι.

‘Ισιες και πυκνές κατεβαίνουν σαν μπόρα από τον ουρανό, αφήνοντας το στίγμα τους από όπου κι αν περάσουν, ενώ σε αυτό το μαγικό ταξίδι τους από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου βρίσκουν “συνοδοιπόρο” το φωτογραφικό φακό που τις ακολουθεί πιστά. Πώς αλλιώς, άλλωστε, όταν “υπόσχονται” υπέροχες εικόνες στο πέρασμά τους… Απολαύστε τες.

perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων... perierga.gr - Τα μογικό ταξίδι των ηλιαχτίδων...
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: perierga.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.