ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν πίστευαν πως αυτή η πέτρα θα άξιζε χιλιάδες δολάρια… μέχρι που έμαθαν τι είναι! (φωτό)

Δεν πίστευαν πως αυτή η πέτρα θα άξιζε χιλιάδες δολάρια… μέχρι που έμαθαν τι είναι! (φωτό)

Αυτός ο κηρώδης, λαστιχένιος μικρός βράχος βρέθηκε στην παραλία του Middleton Sands στο Lancashire, στο Ηνωμένο Βασίλειο από τους Gary και Angela Williams.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Το ζευγάρι είπε ότι μύριζε σαν κοπριά και μούχλα, αλλά παρόλα αυτά τους έκανε εντύπωση και τον πήραν! Αυτό που δεν γνώριζαν εκείνη την περίοδο ήταν ότι η «αηδιαστική μπάλα» άξιζε αρκετά λεφτά. Αποδεικνύεται ότι η πέτρα που βρήκαν ήταν εμετός ή περιεχόμενα φάλαινας και οι παραγωγοί αρωμάτων αγαπούν αυτά τα πράγματα!

Το Ambergris, όπως λέγεται, αποτελείται από σκληρυνθέντα εντερικά περιεχόμενα από φάλαινα φυσητήρα και χρειάζεται χρόνια για να σχηματιστεί. Ο Christopher Kemp, λέει το ambergris είναι ιδιαίτερα περιζήτητο, επειδή μόνο το 1% των φαλαινών μπορεί να το παράξει.

Το 2013, ένας άνθρωπος που περπατούσε κατά μήκος της ίδιας παραλίας βρήκε μια πέτρα ambergris που ήταν το ήμισυ του μεγέθους του Gary και Angela και το πούλησε για 171.000 δολάρια! Μπορείτε να το πιστέψετε;

Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την εικόνα!

Βρήκε μια παράξενη τεράστια πέτρα στην παραλία, αλλά δεν φανταζόταν με τίποτα ότι αξίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

Το Chanel Νο. 5 χρησιμοποιεί αναμφίβολα τα ambergris ως συστατικό. Καθώς μεγαλώνει, το ambergris θα αναπτύξει ένα γήινο γλυκό άρωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: masternews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.