ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο θα εγκαταστήσει φορητούς σεισμογράφους σε Λέσβο, Χίο και Ψαρά

Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο θα εγκαταστήσει φορητούς σεισμογράφους σε Λέσβο, Χίο και Ψαρά

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ανακοίνωσε ότι κλιμάκιο επιστημόνων και τεχνικών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Μετά τον σεισμό της 12ης Ιουνίου στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Λέσβου και Χίου.

Το κλιμάκιο θα εγκαταστήσει δίκτυο φορητών σεισμογράφων στη Λέσβο, τη Χίο και τα Ψαρά, με στόχο τη λεπτομερή και πλήρη καταγραφή της μετασεισμικής δραστηριότητας. Τα δεδομένα θα μεταφέρονται σε πραγματικό χρόνο μέσω κινητής τηλεφωνίας στις εγκαταστάσεις του Αστεροσκοπείου, στο Θησείο, για άμεση αξιολόγηση και υπεύθυνη ενημέρωση της πολιτείας και του κοινού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δίκτυο θα παραμείνει εγκατεστημένο στην περιοχή για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο. Το κλιμάκιο θα ενημερώνει συνεχώς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το κοινό στις πληγείσες περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.