ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι της Λέσβου από φήμες για μεγάλο σεισμό μέχρι τις 18:00

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι της Λέσβου από φήμες για μεγάλο σεισμό μέχρι τις 18:00

Σε «κόκκινο συναγερμό» έχουν τεθεί οι αρχές στην Λέσβο μετά από φήμες ότι επίλεκτε ένας μεγάλος σεισμός.

Οι κάτοικοι, κυρίως της νοτιοδυτικής πλευράς του νησιού, εκεί όπου «χτύπησε» ο Εγκέλαδος των 6,1 Ρίχτερ της περασμένης Δευτέρας, αγωνιούν, αφού όπως λένε, έμαθαν από δελτία ειδήσεων πως επίκειται ισχυρή σεισμική δόνηση στο διάστημα τρεις το μεσημέρι με έξι το απόγευμα.

Πολλοί από αυτούς έχουν μαζευτεί σε πλατείες, παρόλο που οι επιστήμονες, ο Δήμος, η Περιφέρεια και η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας προσπαθούν να τους καθησυχάσουν.

Κάτοικοι και επιχειρηματίες στο Πλωμάρι, περιοχή που «χτυπήθηκε» από τον πρόσφατο σεισμό, είπαν πως άκουσαν σε δελτία ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών ότι έρχεται μεγάλος σεισμός.

Οι αρμόδιοι πάντως προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο λέγοντάς τους ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική πρόβλεψη για σεισμικό γεγονός που πρόκειται να γίνει μεταξύ τρεις το μεσημέρι με έξι το απόγευμα.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, μιλώντας σε δημοσιογράφους από το χωριό Βρίσα είχε πει ότι ένας σεισμός μεγέθους 5 Ρίχτερ θα βοηθούσε στην εκτόνωση της περιοχής, ενώ εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς το γεγονός ότι δεν έχουν σημειωθεί αρκετοί ισχυροί μετασεισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.