ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γλυφάδα: Ψάθινες ομπρέλες στην ελεύθερη παραλία (φωτό)

Γλυφάδα: Ψάθινες ομπρέλες στην ελεύθερη παραλία (φωτό)

Με μια ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου ανέφερε πως πλέον στην παραλία της Γλυφάδας μπορεί κάποιος να απολαύσει τη θάλασσα και να χαλαρώσει καθώς υπάρχουν ξύλινες ομπρέλες για την προστασία από τον ήλιο.

«Με μπόλικο μεράκι και πολλή αγάπη για την παραλία μας, είμαστε φέτος έτοιμοι περισσότερο απο κάθε άλλη φορά και υποδεχόμαστε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το καλοκαίρι στη Γλυφάδα μας!

Μπορεί οι συνεχείς βροχοπτώσεις του Μαϊου να μας πήγαν λίγο πίσω (λόγω της λάσπης που δημιουργήθηκε δυσκόλεψε η διάστρωση της αμμουδιάς), αλλά προσέξαμε επιμελώς κάθε γωνιά, φροντίσαμε το πράσινο και πλέον η παραλία μας, που πρόσφατα βραβεύθηκε για πρώτη φορά με γαλάζια σημαία, τα έχει όλα: Περισσότερα από 250 νέα δέντρα, καινούργια καθιστικά και παγκάκια, φρέσκια άμμο, ομπρέλες, αποδυτήρια, ντουζιέρες και πολλές ακόμα ανέσεις για τους λουόμενους – εντός των ημερών και το Seatrac για τους συνανθρώπους μας με αναπηρία.

Καλά μπάνια σε όλους και να βοηθήσουμε άπαντες να διατηρήσουμε καθαρή και ευπρεπή την παραλία μας, που είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους – μία από τις καλύτερες και πλέον φιλόξενες σε όλη την Αττική!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.