ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέες φωτιές σε Ζάκυνθο και Μεσσηνία

Νέες φωτιές σε Ζάκυνθο και Μεσσηνία

Η τελευταία πυρκαγιά στην Ζάκυνθο ξέσπασε κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου των Κρεμνών κοντά στο Ναυάγιο. Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στις Βολίμες και πολύ καλύτερη είναι η κατάσταση στις Ορθονιές. Σε δύσβατο σημείο ομως η πυρκαγιά στο Εξωχώρι Μεσσηνίας…

Πριν ακόμη σβήσει η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις Ορθονιές Ζακύνθου, μια νέα πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου των Κρεμνών κοντά στο Ναυάγιο και λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από τις Ορθονιές.

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας που βρίσκονται από χθες στη βόρεια πλευρά της Ζακύνθου.

Στο σημείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, βρίσκονται 13 πυροσβεστικά οχήματα με 30 πυροσβέστες ενώ στις δυνάμεις κατάσβεσης επιχειρούν και δύο αεροσκάφη Canadair.

Όσο για την πυρκαγιά στις Ορθονιές που μετέτρεψε σε στάχτες τα υπέροχα δάση των ορεινών της Ζακύνθου παρουσιάζει καλύτερη εικόνα ενώ στιο σημείο παραμένουν 14 οχήματα με 30 πυροσβέστες και 56 άτομα πεζοπόρο.

Στις Βολίμες η φωτιά είναι σε ύφεση.

Φωτιά στο Εξωχώρι Μεσσηνίας σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Εξωχώρι Μεσσηνίας, σε εξαιρετικά ορεινό και δύσβατο σημείο, δίχως να κινδυνεύει άμεσα οικισμός. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 22 άντρες της Πυροσβεστικής με 9 οχήματα και έξι άτομα πεζοπόρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.