ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οχτώ παραλίες χάνουν τη «Γαλάζια Σημαία» -Ποιες είναι

Οχτώ παραλίες χάνουν τη «Γαλάζια Σημαία» -Ποιες είναι

Την αφαίρεση της «Γαλάζιας Σημαίας» από οχτώ παραλίες αποφάσισε η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Πρόκειται για παραλίες στην Ανδρο, την Πιερία, τη Ρόδο και τα Χανιά, που διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούσαν τα αυστηρά κριτήρια του προγράμματος.

Η ποιότητα των νερών κολύμβησης σε αυτές τις παραλίες παραμένει εξαιρετική, όμως, οι αξιολογητές- τόσο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης όσο και διεθνείς- στις απροειδοποίητες επισκέψεις τους διαπίστωσαν σοβαρές ελλείψεις.

Αυτές αφορούσαν σε: παροχή υπηρεσιών προς τους λουόμενους και επισκέπτες, καθαριότητα, ορθή πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και δράσεις προστασίας περιβάλλοντος ακτής και παράκτιου χώρου.

Οι 8 ακτές που χάνουν τη «Γαλάζια Σημαία» είναι οι εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακτή Αγ. Πέτρος, Δήμος Άνδρου, Π.Ε. Άνδρου
Ακτή Χρυσή Άμμος, Δήμος Άνδρου, Π.Ε. Άνδρου
Ακτή Λεπτοκαρυά 1, Δήμος Δίου-Ολύμπου, Π.Ε. Πιερίας
Ακτή Πλάκα-Μύλος, Δήμος Δίου-Ολύμπου, Π.Ε. Πιερίας
Ακτή Πλαταμώνας 1, Δήμος Δίου-Ολύμπου, Π.Ε. Πιερίας
Ακτή Σκοτίνα, Δήμος Δίου-Ολύμπου, Π.Ε. Πιερίας
Ακτή Ανατολικά Ενυδρείου, Δήμος Ρόδου, Π.Ε. Ρόδου
Ακτή Καλαθάς, Δήμος Χανίων, Π.Ε. Χανίων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.