Συγκλονίζει ο τελευταίος εγκαυματίας από την φωτιά στο Μάτι που βγήκε από την εντατική 78 μέρες μετά (βίντεο)

Συγκλονίζει ο τελευταίος εγκαυματίας από την φωτιά στο Μάτι που βγήκε από την εντατική 78 μέρες μετά (βίντεο)

Συγκλονίζει ο τελευταίος εγκαυματίας που βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, 78 ημέρες μετά την ημέρα που σκόρπισε τον θρήνο σε ολόκληρη την Ελλάδα, αφήνοντας πίσω 99 νεκρούς κι ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές.

Μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, ο Δημήτρης Φιλιππής, «νικητής» στην μάχη με τις φλόγες, εξιστόρησε τις δραματικές στιγμές που έζησε την 23η Ιουλίου, όπου προσπαθούσε εναγωνίως να διαφύγει από την πορεία του ολέθρου μαζί με την σύντροφο και το παιδί του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=-DQbkv35lk8

Ο άντρας θα παραμείνει για μερικές ακόμη ημέρες για νοσηλεία στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Φιλιππής διασώθηκε από βάρκα, αφού αρχικά είχε επιβιβάσει σε άλλο πλωτό μέσο το ανήλικο παιδί του, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα νοσοκομεία της Αθήνας, που είχαν κατακλυστεί από εγκαυματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.