ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτή η παραλία είναι γεμάτη βότσαλα ή….ποπ κορν; (φωτο – βίντεο)

Αυτή η παραλία είναι γεμάτη βότσαλα ή….ποπ κορν; (φωτο – βίντεο)

Μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη παραλία με βότσαλα, αλλά αν κοιτάξετε από κοντά, θα δείτε ότι τα βότσαλα μοιάζουν με… ποπ κορν.

Η παραλία αυτή βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά και έχει ενθουσιάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που την αποκαλούν «Popcorn Beach» με τους ταξιδιωτικούς μπλόγκερς και τους Instagrammers να σπεύδουν να φωτογραφηθούν εκεί.

Η σουρεαλιστική παραλία βρίσκεται στο Corralejo, μια πόλη στο νησί Fuerteventura.

Τα λευκά κοράλλια, τα οποία έχουν διαβρωθεί από την θάλασσα και έχουν καταλήξει στην στεριά, αναμειγνύονται με την μαύρη άμμο και τα ηφαιστειακά πετρώματα, με αποτέλεσμα τα βότσαλα να μοιάζουν με ποπ κορν.

https://www.instagram.com/p/Bpks3qYA9Gd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bnl4u3qgW5_/?utm_source=ig_embed

Το νησί Fuerteventura είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το μεγαλύτερο από τα νησιά του αρχιπελάγους είναι η Τενερίφη.

Σε ένα βίντεο της σουρεαλιστικής παραλίας Popcorn, που αναρτήθηκε στο Instagram, δείχνει τα κύματα που χτυπούν επάνω στους σκοτεινούς σχηματισμούς των βράχων που αγκαλιάζουν την ακτογραμμή, προσδίδοντας ένα ακόμη πιο δραματικό οπτικό αποτέλεσμα στα λευκά βότσαλα.

https://www.instagram.com/p/BgWdLU0jA2M/?utm_source=ig_embed

Η συγκεκριμένη παραλία πάντως δεν είναι η μόνη ασυνήθιστα και φωτογενής παραλία που συχνά βρίσκεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σαντορίνη είναι γνωστή για τις κόκκινες και μαύρες παραλίες της, χάρη στην ηφαιστειακή της φύση.

Χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται το κυκλαδίτικο νησί κάθε χρόνο και αναρτούν φωτογραφίες από τις παραλίες που θυμίζουν τοπίο στον πλανήτη Άρη, με την βελούδινη μαύρη ηφαιστειακή άμμο.

Λίγο πιο κάτω, στην Κρήτη, η παραλία στο Ελαφονήσι είναι επίσης πολύ δημοφιλής για την ροζ άμμο που θυμίζει πούδρα και τα τιρκουάζ νερά του Αιγαίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bq-V_CmFo8R/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.