ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κίνα: Δείτε τη στιγμή που τεράστιο χταπόδι επιτίθεται σε γυναίκα που προσπάθησε να το φάει ζωντανό (βίντεο)

Κίνα: Δείτε τη στιγμή που τεράστιο χταπόδι επιτίθεται σε γυναίκα που προσπάθησε να το φάει ζωντανό (βίντεο)

Στην ταινία του Ρίντλει Σκοτ, Alien, η εξωγήινη μορφή όταν μεταφέρεται στο διαστημόπλοιο, ορμάει κολλάει στο πρόσωπο ενός μέλους του πληρώματος. Όσες προσπάθειες και εάν έκαναν οι άλλοι αστροναύτες για να το αποκολλήσουν δεν τα κατάφεραν.

Κάτι παρόμοιο συνέβη στην Κίνα και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση από το ίντερνετ. Μια Κινέζα θέλησε να δείξει στο διαδίκτυο πως τρώνε το χταπόδι ζωντανό και έστησε την κάμερα μπροστά από το τραπέζι της.

Το χταπόδι όμως όταν είναι ζωντανό δεν είναι εύκολος μεζές.

Η κοπέλα άνοιξε το στόμα της για να το καταπιεί εκείνο όμως άπλωσε τα πλοκάμια του κόλλησε σε ολόκληρο το πρόσωπο της, ακριβώς όπως στην ταινία.

Η κοπέλα στην αρχή γελάει αλλά μετά αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να ξεκολλήσει το χταπόδι από το πρόσωπο της. Και όχι μόνο αυτό αλλά με το ένα και μοναδικό του δόντι που έχει το χταπόδι κάτω από τη σακούλα, την κάρφωνε στο μάγουλο.

Όσο τραβάει η κοπέλα τόσο το χταπόδι γαντζώνεται. Κάποια στιγμή η Κινεζούλα δεν αντέχει τον πόνο από το τράβηγμα και βάζει τα κλάματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα το φάω στο επόμενο βίντεο» λέει κλαίγοντας και τελειώνει τη σύνδεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.