Πάπιες δημιουργούν μποτιλιάρισμα στο Μπαγκλαντές (βίντεο)

Πάπιες δημιουργούν μποτιλιάρισμα στο Μπαγκλαντές (βίντεο)

Δεκάδες πάπιες κόβουν την κυκλοφορία για να διασχίσουν δρόμο στο Μπαγκλαντές ενώ οι οδηγοί τις παρατηρούν να περνούν απέναντι και περιμένουν τη σειρά τους.

Φόβος και τρόμος για κάθε οδηγό σε όλο τον κόσμο, είναι το μποτιλιάρισμα. Να βιάζεσαι για παράδειγμα να φτάσεις στη δουλειά και να «μένει» μέσα στη μέση του δρόμου μια διπλή νταλίκα και τα πάντα να σταματούν.

Αυτή είναι μια γνώριμη κατάσταση. Αν όμως ζεις στο Μπαγκλαντές, εκτός από αυτά τα σχετικά συνηθισμένα περιστατικά, μπορεί τον δρόμο να σου κόβουν και άλλα, πιο ασυνήθιστα γεγονότα.

Όπως για παράδειγμα, ένα τεράστιο σμήνος με πάπιες, που μπορεί να θέλει να διασχίσει το δρόμο. Στο βίντεο αυτό που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, δεκάδες πάπιες περνούν και περνούν απέναντι, ενώ άνδρες έχουν απλώσει δυο προστατευτικά πλαστικά για να τις βοηθήσουν να φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια.

Οι οδηγοί, δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα άλλο παρά να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.