«Κυνηγός καταιγίδων» για τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: «Έτρεξα για τη ζωή μου»

«Κυνηγός καταιγίδων» για τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: «Έτρεξα για τη ζωή μου»

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική ένας ερασιτέχνης κυνηγός καταιγίδων.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης με μία ανάρτηση του στο Facebook περιγράφει τον τρόμο που βίωσε. «Ως “κυνηγός” καταιγίδων έχω βιώσει αρκετά έντονα φαινόμενα όμως αυτό που πέρασε εχθές από την Χαλκιδική είναι απερίγραπτο. Πρώτη φορά έτρεξα για την ζωή μου και σταμάτησα την φωτογράφιση και αργότερα έμαθα τα θλιβερά νέα για νεκρούς αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Πριν από την καταστροφή!

Οι μοναδικές εικόνες που κατάφερα να κάνω εχθές στο Μονοπήγαδο πριν μας περιτριγυρίσει η καταιγίδα και αναγκάστηκα να πετάξω τον τρίποδα με την μηχανή στο αυτοκίνητο. Στον δρόμο της επιστροφής προς Πετράλωνα, μας έπιασε η καταιγίδα όπου αναγκάστηκα να σταματήσω καθώς οι κεραυνοί έπεφταν στα πέντε μέτρα γύρω μας. Στην συνέχεια επέστρεψα στο χωριό (Μονοπήγαδο) όπου βρήκα καταφύγιο με με την γυναίκα μου ανάμεσα σε ένα κτίριο και μια φυσική πλαγιά.

Ως “κυνηγός” καταιγίδων έχω βιώσει αρκετά έντονα φαινόμενα όμως αυτό που πέρασε εχθές από την Χαλκιδική είναι απερίγραπτο. Πρώτη φορά έτρεξα για την ζωή μου και σταμάτησα την φωτογράφιση και αργότερα έμαθα τα θλιβερά νέα για νεκρούς.

Η εικόνα είναι αφιερωμένη σε αυτούς που χάθηκαν, στις οικογένειές τους, σε αυτούς που παλεύουν να καταλάβουν τι έγινε εχθές το βράδυ σε λίγα μόλις λεπτά καθώς και γρήγορα να επανακάμψουν από την οργή της φύσης.

Πάντα σεβόμουν την δύναμη της Μητέρας Φύσης και μετά την χθεσινή βραδυά θα έχω στο νου μου και την Οργή της καθώς καταστρέφοντας το περιβάλλον γίνεται καθρέπτης και μας το επιστρέφει με τον Δικό της μοναδικό τρόπο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.