ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυστραλία: Bρέθηκαν νεκροί πάνω από 60 κακατούηδες – Έβγαζαν αίμα από το στόμα τους

Αυστραλία: Bρέθηκαν νεκροί πάνω από 60 κακατούηδες – Έβγαζαν αίμα από το στόμα τους

Μυστήριο καλύπτει μέχρι στιγμής, το αποτρόπαιο θέαμα με τους κακατούιδες σε δρόμο της βορειοδυτικά της Αδελαιδας στην Αυστραλία.

Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός αναφέρει πως πάνω από 50 παπαγάλοι του συγκεκριμένου είδους έχουν χάσει την ζωή τους, με τα ερωτήματα για τον θάνατό τους να γίνονται ακόμα μεγαλύτερα και από μία άλλη λεπτομέρεια. Από τα μάτια τους φαινόταν να έχει τρέξει αίμα.

Μιλώντας στο Yahoo, η Σάρα Κινγκ έδωσε την δική της εκδοχή για το τί πραγματικά συνέβη: «Νομίζω πως πρόκειται είτε για pindone, είτε 1080 (σ.σ και τα δύο είναι δηλητήρια που χρησιμοποιούν συνήθως για αλεπούδες και λαγούς). Σου ραγίζει την καρδιά η εικόνα αυτή, καθώς τα περισσότερα είχαν εσωτερική αιμορραγία», είπε.

Το να εκτέθηκαν όλα αυτά τα πουλιά κατά λάθος στο δηλητήριο, φαντάζει εξαιρετικά απίθανο και όλα δείχνουν οτι το… μακελειό αυτό έγινε εσκεμμένα.

Το γιατί, επιχειρούν να αποκαλύψουν δημοσίευμα στην Αυστραλία, τα οποια αναφέρουν πως η περιοχή One Tree Hill, είχε πρόβλημα με τους κακατούιδες, καθώς έκαναν πολύ θόρυβο, σε σημείο να μην μπορούν να κοιμηθούν.

Το δημοτικό συμβούλιο πήρε κάποια μέτρα για να τα διώξει, με έναν εκπρόσωπό του να τονίζει στο Yahoo οτι κανένα από αυτά δεν είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιος όμως που δεν ικανοποιήθηκε το αποτέλεσμα, μάλλον αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.