Φλόριντα: Οκτώ τραυματίες μετά από χτύπημα κεραυνού σε παραλία – Ένας άντρας σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Οκτώ τραυματίες μετά από χτύπημα κεραυνού σε παραλία – Ένας άντρας σε κρίσιμη κατάσταση

Ένας άντρας δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και άλλα επτά άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα κεραυνού σε παραλία της Φλόριντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη την Κυριακή, όταν στην αμερικανική χερσόνησο ξέσπασε μία ξαφνική μπόρα. Ο κεραυνός χτύπησε αρχικά τον 40χρονο άντρα και ακολούθως τα υπόλοιπα επτά άτομα. Ο 40χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή και αφού επανήλθε με τη συμβολή ιατρικής βοήθειας, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι υπόλοιποι επτά μεταφέρθηκαν επίσης σε σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους, όπως ενημέρωσαν οι ιατρικές αρχές της Φλόριντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ξέσπασμα της καταιγίδας υποχρέωσε τους ναυαγοσώστες να εγκαταλείψουν τα πόστα τους στην παραλία, για λόγους ασφαλείας, ζητώντας από τους λουόμενους να πράξουν το ίδιο. Κάποιοι δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις και έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Σε ανακοίνωσή της η ακτοφυλακή, ζήτησε από τους πολίτες «όταν ακούγεται η καταιγίδα και πέφτουν κεραυνοί, αναζητούμε κάλυψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.