Δελφίνι πετά στον αέρα μέδουσα μπροστά στους έκπληκτους θεατές (βίντεο)

Δελφίνι πετά στον αέρα μέδουσα μπροστά στους έκπληκτους θεατές (βίντεο)

Όπως οι άνθρωποι έτσι και τα ζώα λατρεύουν τα παιχνίδια. Κι αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά, στην περίπτωση ενός δελφινιού που θέλησε να παίξει με μια… μέδουσα.

Κι ενώ οι μέδουσες μπορεί να είναι ενοχλητικές για εμάς τους ανθρώπους, με πολλές από αυτές να κάνουν την εμφάνισή τους και φέτος το καλοκαίρι σε παραλίες της Ελλάδας, φαίνεται πως δεν ισχύει στην περίπτωση του συγκεκριμένου δελφινιού. Το υδρόβιο θηλαστικό καταγράφηκε σε βίντεο να χρησιμοποιεί το μακρύ ράμφος του για να αναποδογυρίσει μια μέδουσα πολλές φορές στον αέρα στο λιμάνι του Σόντερμποργκ στη Δανία.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς στο βίντεο, το δελφίνι γλιστρά μέσα στα ήρεμα νερά προτού βγει στην επιφάνεια για μερικά δευτερόλεπτα. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται μια μικρή μέδουσα να πετά σε ύψος περίπου 2 μέτρων έξω από το νερό, προτού προσγειωθεί και πάλι στη θάλασσα. Γρήγορα γίνεται αντιληπτό πως το δελφίνι είναι αυτό που πετά το νερό παίζοντας με την μέδουσα σαν να είναι μια μπάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B0u9MWHjLsX/?utm_source=ig_embed
Κάποιοι χρήστες του Twitter, είδαν την αστεία πλευρά, με κάποιον να σχολιάζει: «Δεν είναι τυχαίο, το κάνει επίτηδες» ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Σε είδα τι έκανες εκεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.