Στη φωτιά στην Εύβοια ο Γιώργος Μαυρίδης – Δείτε τα βίντεο που τράβηξε με το κινητό του (βίντεο)

Στη φωτιά στην Εύβοια ο Γιώργος Μαυρίδης – Δείτε τα βίντεο που τράβηξε με το κινητό του (βίντεο)

Ο Γιώργος Μαυρίδης κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε σκάφος μαζί με τους φίλους του. Η παρέα επισκέπτεται διάφορα ελληνικά νησιά, όπου κάνουν στάση για μπάνιο και φαγητό. Χθες ήταν στη Σκιάθο και σήμερα θέλησαν να κάνουν μια στάση για ανεφοδιασμό.

Το κοντινότερο σημείο που μπορούσαν να σταματήσουν ήταν η Εύβοια, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Περιφέρειας Στερεάς που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά, καθώς η φωτιά είναι σε δύσβατη περιοχή που δεν μπορούν να την πλησιάσουν.

Όταν ο Γιώργος Μαυρίδης έφτασε στο λιμάνι αντίκρυσε την φωτιά και τους καπνούς και δημοσίευσε βίντεο στο Instagram έτσι ώστε να δείξει στους followers του την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Στο βίντεο που θα δείτε, ο παρουσιαστής προσπαθούσε να βρει βενζινάδικο για τον ανεφοδιασμό του σκάφους, αλλά αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολο, καθώς η ατμόσφαιρα στο μέρος είναι αποπνικτική.

Δείτε τα βίντεο του Γιώργου Μαυρίδη παρακάτω:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.