ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραγικές εικόνες: Δείτε βίντεο από τη μεγάλη καταστροφή στο δάσος Natura (βίντεο)

Τραγικές εικόνες: Δείτε βίντεο από τη μεγάλη καταστροφή στο δάσος Natura (βίντεο)

Μεγάλη είναι η οικολογική καταστροφή που σημειώνεται από την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει επί ώρες το δάσος Natura της Εύβοιας.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του psaxna.gr, τα πλάνα από το βίντεο που προβάλλεται στo One Channel είναι από τα Ψαχνά Ευβοίας. Οι φλόγες ξεκινούν από τα Ψαχνά και κατευθύνονται προς το χωριό Κοντοδεσπότι, όπου εκεί έχουν καεί αυτοκίνητα και κάποιες αποθήκες. Εναέρια μέσα επιχειρούν από τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο, λόγω των ισχυρών ανέμων και του πυκνού καπνού το έργο τους είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει ενημέρωση εκκένωσης για το χωριό των Ψαχνών, καθώς βρίσκεται εκτός κινδύνου, αφού δεν πρόκειται για δασική έκταση.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=fnraRq8d8cg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.