ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ιαπωνία: Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας του καύσωνα

Ιαπωνία: Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας του καύσωνα

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 12.000 χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα λόγω του καύσωνα στην Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα η πυροσβεστική υπηρεσία της χώρας και μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα στοιχεία αυτά που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφορούν την περίοδο 5-11 Αυγούστου, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Ο μεγαλύτερος αριθμός πληγέντων καταγράφηκε στην πρωτεύουσα Τόκιο, όπου περίπου 1.460 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν.

Σε ορισμένες περιοχές της χώρας, η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 38 βαθμούς Κελσίου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι το κύμα καύσωνα στην Ιαπωνία μπορεί να συνεχιστεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κύμα καύσωνα έπληξε και την Ευρώπη και τις ΗΠΑ τον Ιούλιο, με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Στην Ολλανδία συνολικά, 2.964 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την εβδομάδα 22-27 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε το Κεντρικό Γραφείο Στατιστικής της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.