ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Μπακογιάννης για φωτιά στην Εύβοια: «Καλύτερη είναι η εικόνα σήμερα – Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή»

Κ.Μπακογιάννης για φωτιά στην Εύβοια: «Καλύτερη είναι η εικόνα σήμερα – Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή»

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς στην Εύβοια, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης, που βρίσκεται στα Ψαχνά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως δόθηκε τιτάνια μάχη με τη φωτιά στην Εύβοια και έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Οπως είπε, υπάρχουν δύο ενεργά μέτωπα στις περιοχές Πλατάνα και Κοκκάλα, ενώ καταγράφονται αναζωπυρώσεις κοντά στο χωριό Σταυρός. Αυτή τη στιγμή δεν απειλείται καμία κατοικημένη περιοχή, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε πως υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια από τις αρχές. «Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως στην περιοχή πετούν πολλά εναέρια μέσα, τα οποία από εχθές δίνουν μάχη με τη φωτιά στην Εύβοια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι μια δύσκολη φωτιά μέσα σε ένα πευκοδάσος, τον πνεύμονα της Εύβοιας. Δυστυχώς, το δάσος έχει καύσιμη ύλη και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», επισήμανε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για χωριά και κατοίκους, αυτό είναι το σημαντικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.