Αδελφός τραυματία πυροσβέστη: «Ήταν με τη μηχανή και είχε μπει μέσα στις φλόγες, περικυκλώθηκε»

Αδελφός τραυματία πυροσβέστη: «Ήταν με τη μηχανή και είχε μπει μέσα στις φλόγες, περικυκλώθηκε»

Για την μάχη που έδωσε ο αδελφός του με τις φλόγες μίλησε ο αδελφός του πυροσβέστη που τραυματίστηκε στη φωτιά στην Εύβοια και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Συγκινημένος ανέφερε στον ΑΝΤ1:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο αδελφός μου είναι σε εθελοντική προστασία όπου πάει και βοηθάει, είναι εκπαιδευμένος. Μας πήρε τηλέφωνο το πρωί ότι έρχεται σ’ αυτό το σημείο και έρχεται να βοηθήσει τους πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά. Ήταν με τη μηχανή και είχε μπει μέσα στις φλόγες, περικυκλώθηκε. Είχε εγκαύματα στα χέρια, στα πόδια, λίγο στον λαιμό και το πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Οι γιατροί του είπαν ότι θα τον κρατήσουν δύο μέρες μήπως του κάνουν εγχείριση, σαν πλαστική. Θέλω να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.