Καταστράφηκαν 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί από τη φωτιά στον Υμηττό

Καταστράφηκαν 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί από τη φωτιά στον Υμηττό

Θλιβερός είναι ο απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Υμηττό στην περιοχή της Παιανίας.

Στους 15 ανέρχονται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

«Έχουν καταστραφεί ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις των σταθμών. Είναι όλα παλιατζής και για πέταμα. Οι μισοί σταθμοί έχουν καταστραφεί και οι άλλοι μισοί εξυπηρετούν αυτούς που καταστράφηκαν. Πρώτο Θέμα, Atlantis, Χάνδακας: καταστροφή ολοσχερής, Λάμψη, Μελωδία, Καταστράφηκαν οι εγκαταστάσεις του Blue Sky, η Πειραϊκή Εκκλησία. Στον σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει καεί η γεννήτρια» υποστηρίζει ο τεχνικός των σταθμών Νίκος Κυριανάκης, σύμφωνα με την Αυγή.

«Πρέπει άμεσα να έρθει συνεργείο να μαζέψει τα αποκαΐδια από τα μέταλλα και να στηθούν νέοι οικίσκοι για να μπουν τα μηχανήματα μέσα. Ψάχνουν να αγοράσουν μηχανήματα οι ιδιοκτήτες των σταθμών αλλά που να τα βάλουν;».

«Αθλιότητα όσα λέγονται για μικροζημιές» είπε ο Γιώργος Πιαντές από το ραδιόφωνο του Κόκκινου μιλώντας στην Αυγή. «Το Κόκκινο καταστράφηκαν ολοσχερώς οι πομποί, τα ραδιολιγκ, ο love radio, ο Μελωδία, το Πρώτο Θέμα, Παραπολιτικά, 15 τουλάχιστον σταθμοί κατακάηκαν ολοσχερώς. Η καταστροφή είναι τεράστια. Τα υπόγεια καλώδια της ΔΕΗ που έδιναν ρεύμα έχουν λιώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταβάλλονται τεχνικές προσπάθειες ώστε να μπορέσουν να εκπέμψουν από αλλού οι σταθμοί, ωστόσο η καταστροφή είναι μεγάλης έκτασης τόσο στα μηχανήματα, καλώδια και γενικότερα στις εγκαταστάσεις των σταθμών» καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.