ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λος Άντζελες: Tεράστια πυρκαγιά καίει σπίτια στην περιοχή Sylmar – Οι φλόγες έχουν κόψει στη μέση την περιοχή (βίντεο)

Λος Άντζελες: Tεράστια πυρκαγιά καίει σπίτια στην περιοχή Sylmar – Οι φλόγες έχουν κόψει στη μέση την περιοχή (βίντεο)

Τεράστια πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Sylmar του Λος Άντζελες και ήδη έχει κάψει τα πρώτα κτίρια.

Η δασική πυρκαγιά ξέσπασε πριν δύο ημέρες αλλά γρήγορα εξελίχθηκε και έφτασε στην πόλη.

Οι φλόγες έχουν σχεδόν κόψει στη μέση την κατοικημένη περιοχή, πέρασαν πάνω από την εθνική οδό και καίνε μέσα σε σπίτια και εγκαταστάσεις.

https://twitter.com/Anvilhead8/status/1182519324910600192
Οι αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και αναφέρουν ότι τα καταφύγια για περιπτώσεις πυρκαγιάς είναι ανοιχτά.

Προληπτικές αλλά πολύωρες διακοπές ρεύματος γίνονται εδώ και μέρες σε όλη την πολιτεία της Καλιφόρνια, προκειμένου να προληφθεί το ξέσπασμα φωτιάς ή η εξάπλωση των ήδη υπαρχουσών δασικών πυρκαγιών – οι γραμμές υψηλής τάσης είχαν προκαλέσει πέρυσι την πιο φονική πυρκαγιά στην ιστορία της πολιτείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TwitterMoments/status/1182545623050010625

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.