ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρακούν εκπαιδεύεται από σκύλο – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (βίντεο)

Ρακούν εκπαιδεύεται από σκύλο – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν σκύλο να εκπαιδεύει ρακούν.

Ο Μπρόσκα, ένα κουτάβι ράτσας Μικρού Μπραμπανσόν έχει μία πολύ ιδιαίτερη και «υπεύθυνη» δουλειά.

Η αποστολή του στο ζωολογικό κήπο του Ιρκούτσκ στη Ρωσία είναι να γίνει ο καλύτερος φίλος ενός ρακούν, που ονομάζεται Μόσκα.

Το μικρό ρακούν ήρθε στον ζωολογικό κήπο όταν ήταν μόλις τριών εβδομάδων και για το λόγο αυτό οι φροντιστές του αποφάσισαν να του βρουν έναν φίλο για να τον συντροφεύει στις περιπέτειές του.

Έτσι αυτό το έργο ανέλαβε ο Μπρόσκα.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου, τα δύο ζωάκια έχουν δεθεί πολύ. Κοιμούνται, τρώνε και παίζουν μαζί και αισθάνονται μεγαλύτερη σιγουριά.

Είναι πολύ δραστήρια και φιλικά και καθώς μεγαλώνουν μαζί, το ένα μαθαίνει από το άλλο.

Για παράδειγμα το κουτάβι έμαθε στο ρακούν πως να τρώει μέσα από μπολ και τώρα προσπαθεί να μάθει πως να σκαρφαλώνει σε δέντρα, όπως κάνει ο φίλος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σκυλιά ράτσας Μικρού Μπραμπανσόν είναι παρόμοια σε μέγεθος με τα ρακούν. Ο Μόσκα και ο Μπρόσκα είναι περίπου έξι κιλά το καθένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.