ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το αντικαρκινικό φυτό που φυτρώνει στην Ελλάδα και είναι «υπερόπλο» – Έχει μέχρι και αφροδισιακές ιδιότητες

Το αντικαρκινικό φυτό που φυτρώνει στην Ελλάδα και είναι «υπερόπλο» – Έχει μέχρι και αφροδισιακές ιδιότητες

Άλλοι το λένε σαφράν, άλλοι κρόκο. Όπως και να το πεις αυτό το θαυματουργό φυτό που φυτρώνει με ευκολία στην ελληνική γη είναι ένα υπερόπλο που έχουμε στα χέρια μας για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας.

Πλέον οι επιστήμονες έχουν στα χέρια τους σημαντικές ενδείξεις ότι ο κρόκος έχει αντικαρκινική δράση. Εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων λόγω της κουρκουμίνης που περιέχει.

Το σαφράν λέγεται και φυτό της χαράς, αφού το απόσταγμα του χρησιμοποιείται σχεδόν μισό αιώνα σαν ήπιο αντικαταθλιπτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία έρευνα που έρχεται από το εξωτερικό για τις μαγικές ιδιότητες του σαφράν του προσδίδει αφροδισιακές ιδιότητες. Στους άνδρες αποδείχθηκε ότι βελτιώνει την στυτική λειτουργία, ενώ στις γυναίκες παρατηρήθηκε αύξηση της ερωtικής επιθυμίας. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρήθηκε και αυξημένη λίπανση στον γυναικείο κόλπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.