ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γαλλία: Αγρότης πλήρωσε πρόστιμο 8.000 ευρώ επειδή… μυρίζουν οι αγελάδες του

Γαλλία: Αγρότης πλήρωσε πρόστιμο 8.000 ευρώ επειδή… μυρίζουν οι αγελάδες του

Πρόστιμο 8.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας αγρότης στη Γαλλία μετά τα παράπονα που έκαναν γείτονές του για τη μυρωδιά που έβγαζαν οι αγελάδες του.

Το πρόστιμο ήταν αποτέλεσμα 10ετους δικαστικής διαμάχης του Νίκολας Μπάρντι με τους γείτονές του στην νότια Γαλλία.

Οι γείτονες του παραπονιούνταν γιατί αποθήκευε πολύ κοντά στα σπίτια τους μπάλες με άχυρο που μύριζαν ενοχλητικά.

Μετά από 10 χρόνια δικαστικών διενέξων η υπόθεση έφτασε στο ανώτατο δικαστήριο της Γαλλίας οι δικαστές του οποίου αποφάσισαν να επιβάλουν στον αγρότη 6.000 πρόστιμο για τις ζημιές που προκάλεσε στους γείτονές του και 2.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα.

Ο ίδιος σχολιάζοντας την απόφαση έκανε λόγο για «ανοησία που ξεπέρασε κάθε όριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δικαστές αν και παραδέχθηκαν ότι «δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχουν οσμές που δημιουργούνται από αγροτικές δραστηριότητες» εντούτοις η μυρωδιά που δημιουργείται από το στοιβαγμένο άχυρο κοντά στο σπίτι των γειτόνων του αγρότη και η «μη εγκεκριμένη χρήση ενός κτηρίου για το κοπάδι που παρήγαγε κοπριά «κυριολεκτικά κάτω από το παράθυρο της κουζίνας των γειτόνων» αποτελεί ενόχληση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.