ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Περιστέρια με καουμπόϊκα καπέλα πετάνε στο Λας Βέγακς! – Κανείς δεν ξέρει το γιατί (βίντεο)

Περιστέρια με καουμπόϊκα καπέλα πετάνε στο Λας Βέγακς! – Κανείς δεν ξέρει το γιατί (βίντεο)

Πλάνα των περιστεριών που περιφέρονται στους δρόμους του Λας Βέγκας κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, και δείχνουν τα πουλιά να φορούν μικροσκοπικά κόκκινα καπέλα χωρίς να τους πέφτουν από τα κεφάλια τους. Κανείς όμως δεν ξέρει πώς τα πουλιά πήραν τα καπέλα, με μια τοπική ομάδα διάσωσης πτηνών να ανησυχεί.

Η Μαράια Χίλμαν, συνιδρυτής της Lofty Hopes μιας εταιρείας διάσωσης περιστερών, δήλωσε στο CNN πως μάλλον τα μικρά αυτά αξεσουάρ έχουν κολληθεί στα ζώα.

%20https://twitter.com/kassandraqueenn/status/1204136395284987906

«Όταν τα είδαμε σήμερα, μπορούσες να δεις την κόλλα γύρω από τα καπέλα επάνω στα φτερά τους. Είναι σίγουρα κάτι ανησυχητικό». Η ομάδα διάσωσης έβαλε παγίδες για να προσπαθήσει να πιάσει τα δύο πτηνά που έχουν πάρει τα ονόματα, Κλακ Νόρις (αυτό με το κόκκινο καπέλο) και η Κουλάμιτι Τζέιν (με το ροζ καουμπόικο καπέλο).

Φυσικά, τα περιστέρια έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους κατοίκους του Λας Βέγκας να ψάχνουν να τα βρουν στους δρόμους της πόλης.

«Επιτέλους βρήκα ένα» τουίταρε μία κάτοικος με το όνομα Κασσάνδρα Φλόρες. Όπως δήλωσε στο CNN, δεν πίστευε πως ήταν αληθινά, μέχρι που είδε τον Κλακ Νόρις στην γειτονιά της μητέρας της.

«Στην αρχή ήταν έξω από την πόρτα και ενθουσιάστηκα. Αλλά προτού προλάβω να τραβήξω βίντεο, εξαφανίστηκε» είπε, προσθέτοντας. «Μετά, όταν ετοιμαζόμουν να φύγω, είδα πάλι το περιστέρι και κατάφερα να τραβήξω βίντεο».

Σύμφωνα με φήμες, υπάρχει ακόμη ένα περιστέρι – αυτή την φορά με καφέ καπέλο – που περιφέρεται στους δρόμους του Λας Βέγκας, αλλά η υπεύθυνη της οργάνωσης για την προστασία των πτηνών λέει πως δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.