ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Επιχείρηση» καθαρισμού της Θεσσαλονίκης μετά την Τσικνοπέμπτη – Πάνω από 300 τόνοι σκουπίδια στους δρόμους

«Επιχείρηση» καθαρισμού της Θεσσαλονίκης μετά την Τσικνοπέμπτη – Πάνω από 300 τόνοι σκουπίδια στους δρόμους

«Επιχείρηση» καθαρισμού της Θεσσαλονίκης μετά την Τσικνοπέμπτη.

Η επιχείρηση στήθηκε για τον καθαρισμό κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης, μετά το ξέφρενο πάρτι που έστησαν χιλιάδες καρναβαλιστές στο πλαίσιο του εθίμου της Τσικνοπέμπτης και πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα από την αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του κεντρικού δήμου.

Επιχείρηση καθαρισμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι εργαζόμενοι βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να καθαρίσουν τη Βασιλέως Ηρακλείου, τα Λαδάδικα και άλλα σημεία στο ιστορικό – εμπορικό κέντρο, τα οποία σήκωσαν τον μεγαλύτερο όγκο των καρναβαλιστών και τις αμέτρητες ψησταριές.

Τα απορρίμματα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών παρουσίασαν μια αύξηση της τάξεως του 20% και ξεπέρασαν τους 300 τόνους, καθώς σε ημερήσια βάση συγκεντρώνονται 250 τόνοι σκουπιδιών.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης, ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ Πρακτορείο 104,9Fm πως μετά από μεγάλες στιγμές γλεντιού οι υπηρεσίες είναι έτοιμες να επέμβουν για να επιστρέψει η ομαλότητα στην πόλη.

Δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη, αναφορικά με την καθαριότητα, προσθέτοντας, ωστόσο, πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανήγγειλε, δε, πως το επόμενο διάστημα θα τεθεί σε λειτουργία εφαρμογή μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν από το κινητό τους τηλέφωνο να ενημερώνουν τον δήμο για τα προβλήματα που σχετίζονται με την καθαριότητα ώστε να επιλύονται το συντομότερο δυνατό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.