ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρία γλυκύτατα αρκουδάκια αφέθηκαν έξω από καταφύγιο ζώων (βίντεο)

Τρία γλυκύτατα αρκουδάκια αφέθηκαν έξω από καταφύγιο ζώων (βίντεο)

Οι εργαζόμενοι ενός καταφυγίου ζώων στο Ιρκούτσκ ήρθαν αντιμέτωποι με μία αναπάντεχη έκπληξη.

Στην είσοδο του καταφυγίου βρήκαν τρία νεογέννητα αρκουδάκια μέσα σε ένα χαρτονένιο κουτί.

Οι εργαζόμενοι πήραν τα μωρά, τα τάισαν και τους έκαναν ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους του κέντρου, τα ορφανά αρκουδάκια υπολογίζεται ότι είναι περίπου τριών με έξι εβδομάδων.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του κέντρου, Οξάνα Σάποβα, αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο καταφύγιο, όμως ευτυχώς το προσωπικό έχει κάποια εμπειρία στη φροντίδα αρκούδων.

Το καταφύγιο δημοσίευσε τα νέα για τα αρκουδάκια στο λογαριασμό του στο Instagram και πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους στη φροντίδα των νεογέννητων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.