ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Βουλιάζουν» οι παραλίες στον Άλιμο – Ο καύσωνας «οδηγεί» τους Αθηναίους στη θάλασσα (βίντεο-φωτο)

«Βουλιάζουν» οι παραλίες στον Άλιμο – Ο καύσωνας «οδηγεί» τους Αθηναίους στη θάλασσα (βίντεο-φωτο)

Ο καύσωνας «οδηγεί» τους Αθηναίους στη θάλασσα και τις πιο κοντινές παραλίες.

Ο υδράργυρος παίρνει την ανηφόρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει στις κλειστές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας τους 40 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άκρως καλοκαιρινός με τη θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 36 έως 38 βαθμούς.

Το σκηνικό του καύσωνα θα κρατήσει μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου, ωστόσο, στα μέσα της εβδομάδας έρχεται από την κεντρική Ευρώπη ένα σύστημα με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Το Σαββατοκύριακο οι θερμοκρασίες αναμένεται να είναι υψηλότερες και σίγουρα, θα έχει σημαντικό ενδιαφέρον η κίνηση και στις 515 οργανωμένες παραλίες που θα ανοίξουν από αύριο Σάββατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.