ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρετανία: Μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε στη παραλία – Έχει δόντια στην… ουρά (φώτο-βίντεο)

Βρετανία: Μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε στη παραλία – Έχει δόντια στην… ουρά (φώτο-βίντεο)

Ένα ζευγάρι στη Βρετανία περπατούσε στην αμμουδιά όταν βρήκαν το κουφάρι ενός παράξενου πλάσματος.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, Daily Star, το πλάσμα είχε ροζ και γκρι κεφάλι, μαύρα μάτια, λευκά καρούμπαλα στο σώμα και μια μακριά ουρά με εξογκώματα σαν δόντια».

Η Λία Ντένισον που βρήκε το κουφάρι ανέφερε ότι εκείνη και ο σύντροφός της βρήκαν το ζώο, ενώ έκαναν τον καθημερινό τους περίπατο.

«Δεν είχαμε ιδέα τι ήταν, οπότε κάναμε ένα βίντεο για να δείξουμε στους φίλους μας και να βρούμε κάποιον που θα το ταυτοποιήσει», ανέφερε η Λία.

Σύμφωνα με τα σχόλια που δέχτηκαν στα social media, το πλάσμα ίσως πρόκειται για κάποιο είδος σαλαχιού που έχουν αγκάθια στην ουρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.