ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καλιφόρνια: Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά – Απειλούνται κατοικίες (φώτο-βίντεο)

Καλιφόρνια: Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά – Απειλούνται κατοικίες (φώτο-βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της κομητείας Σολάνο στην Καλιφόρνια εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται σε δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων από δύο πόλεις.

Λίγες μέρες μετά το σεισμό βόρεια του Λος Άντζελες  που πυροδότησε νέους φόβους, οι Αρχές κάλεσαν τους κατοίκους περιοχών που βρίσκονται στο διάβα της πύρινης λαίλαπας κοντά στις πόλεις Γουίντερς και Βάκαβιλ να εγκαταλείψουν άρον- άρον τα σπίτια τους καθώς η φωτιά έχει ήδη αποτεφρώσει 9.000 στρέμματα και εξαπλώνεται επικίνδυνα.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες, αεροσκάφη ρίχνουν επιβραδυντικές ουσίες σε γειτονιές για να εμποδίσουν τον πύρινο εφιάλτη, ενώ μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να τον περιορίσουν κατά μόλις 5%.

https://twitter.com/bridgettebjorlo/status/1269482856213970944

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτοικοι έχουν καταφύγει σε ειδικό κέντρο υποδοχής στο Βάκαβιλ, ενώ βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν τους λόφους κοντά στο Γουίντερ να έχουν τυλιχθεί σε πορτοκαλί φλόγες και πυκνούς καπνούς να υψώνονται από τις πληγείσες περιοχές. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.