ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τροπική Καταιγίδα «Ησαΐας»: Χωρίς ρεύμα 1,5 εκατ. σπίτια στις ΗΠΑ

Τροπική Καταιγίδα «Ησαΐας»: Χωρίς ρεύμα 1,5 εκατ. σπίτια στις ΗΠΑ

Η τροπική καταιγίδα «Ησαΐας» που πλήττει την ανατολική ακτή στις ΗΠΑ έχει δημιουργήσει ήδη πολλά προβλήματα κι έχει προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές.

Μεταξύ άλλων, χωρίς ρεύμα είναι περίπου 1,5 εκατομμύρια νοικοκυριά, με την πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ, που είναι εκείνη που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, να ενημερώνει πως έχει διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα σε 651.000 σπίτια.

Επίσης, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τουλάχιστον 300.000 νοικοκυριά στην πολιτεία της Βιρτζίνια και περισσότερα από 200.000 στη Βόρεια Καρολίνα. Σε ακόμα δύο πολιτείες, στην Πενσιλβάνια και στο Μέριλαντ, περισσότερα από 100.000 σπίτια βρίσκονται στο «σκοτάδι».

Η καταιγίδα «Ησαΐας» έχει πλέον μέγιστους δυνατούς ανέμους 112 χιλιομέτρων την ώρα. Το NHC έχει εκδώσει έκτακτη προειδοποίηση για δυνητικά καταστροφικές βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.