Χανιά: Μάχη με τις φλόγες μέχρι τα μεσάνυχτα στο δήμο Καντάνου – Σελίνου

Χανιά: Μάχη με τις φλόγες μέχρι τα μεσάνυχτα στο δήμο Καντάνου – Σελίνου

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν την Πέμπτη ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και εθελοντές στο δήμο Καντάνου – Σελίνου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου, Αντώνη Περάκη, οι ισχυροί άνεμοι εντάσεως έως και 9 Μποφόρ που πνέουν στην περιοχή δυσχαιρένουν το έργο των πυροσβεστών ενώ από τις 9 το βράδυ τα πύρινα μέτωπα ήταν τρία.

Τα πτητικά μέσα σταμάτησαν τις ρίψεις από αέρος ενώ στο σημείο εκτός από τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν εθελοντές και από γύρω χωριά ενώ όμοροι δήμοι έχουν στείλει υδροφόρες και μηχανήματα για την ανάσχεση της πυρκαγιάς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα στις προσπάθειες κατάσβεσης παίρνουν μέρος 117 πυροσβέστες με το αερομεταφερόμενο πεζοπόρο τμήμα Αιγαίου, 54 οχήματα, εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.