ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ισχυρός σεισμός ανοιχτά της Σάμου: Αισθητός έως και την Κωνσταντινούπολη – Κατέρρευσαν πολυκατοικίες (βίντεο)

Ισχυρός σεισμός ανοιχτά της Σάμου: Αισθητός έως και την Κωνσταντινούπολη – Κατέρρευσαν πολυκατοικίες (βίντεο)

Για ισχυρό σεισμό που έγινε αισθητός στη Σμύρνη, αλλά και μέχρι την Κωνσταντινούπολη και την Προύσα κάνουν λόγο τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

O ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε προ ολίγου στα Δωδεκάνησα, με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βορείως της Σάμου, έγινε αισθητός και στα τουρκικά παράλια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στη Σμύρνη έως την Προύσα και την Κωνσταντινούπολη.

Χρήστες του Twitter από τη Σμύρνη ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες από τον σεισμό, που καταγράφουν τις μεγάλες καταστροφές στην πόλη.

Από αυτά φαίνονται, έχουν καταρρεύσει κτίρια στην πόλη, ενώ ο κόσμος έχει βγει πανικόβλητος στους δρόμους, καθώς εκφράζονται και φόβοι για θύματα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=1rnJkUPiyHI&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=273xSx85nYY&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.