ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προβλήματα από την κακοκαιρία – Ανεμοστρόβιλος έπληξε την ορεινή Άρτα

Προβλήματα από την κακοκαιρία – Ανεμοστρόβιλος έπληξε την ορεινή Άρτα

Προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο των Ιωαννίνων και της Άρτας δημιούργησε η κακοκαιρία και οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν από χθες την Ήπειρο.

Καταπτώσεις βράχων και φερτά υλικά από χειμάρρους δυσχεραίνουν την κυκλοφορία των οχημάτων και για αυτό έχουν τεθεί σε λειτουργία, από τα ξημερώματα, 14 μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας. Επίσης, πλημμυρικά φαινόμενα παρατηρούνται στον παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Κατσικά, αλλά και σε καλλιεργήσιμα χωράφια στην περιοχή.

Ορμητικά νερά δημιούργησαν, χθες το βράδυ, προβλήματα στο κέντρο των Πραμάντων στα Τζουμέρκα. Φερτά υλικά έφραξαν φρεάτια και πλημμύρισε το κέντρο του χωριού, όπου χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής και συνεργείων του δήμου.

Ανεμοστρόβιλος έπληξε την ορεινή Άρτα

Ανεμοστρόβιλος έπληξε τα Θεοδώριανα στην ορεινή Άρτα, χθες το απόγευμα, συνοδευόμενος από ισχυρή βροχή, προκαλώντας ζημιές σε δεκάδες σπίτια. Σύμφωνα με τον Μετεωρολογικό Σταθμό Θεοδωριανών, η ταχύτητα του ανέμου ήταν 93,3Km/h (10BF), ενώ το ύψος της βροχής έφτασε στα 103mm/ώρα στις 10:36.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού έχουν γίνει αρκετές ζημιές σε σκεπές, καμινάδες και στέγαστρα. Ανάλογα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και τους Μελισσουργούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.