Εντυπωσιακό: Ασυνήθιστος παγωμένος δίσκος περιστρέφεται σε ποτάμι! (βίντεο)

Εντυπωσιακό: Ασυνήθιστος παγωμένος δίσκος περιστρέφεται σε ποτάμι! (βίντεο)

Η kayleen Messer είναι blogger και κάνει διάφoρα ταξίδια στη φύση προκειμένου να φωτογραφίσει διάφορα τοπία για το blog της. Σε μια πρόσφατη εξόρμησή της στον ποταμό Fork Snoqualmie στο Σιάτλ των ΗΠΑ βρέθηκε μπροστά σε ένα παράδοξο φαινόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα μεγάλο κομμάτι πάγου περιστρεφόταν πάνω στην επιφάνεια του ποταμού και έμοιαζε σαν να έχει από κάτω του κάποιον μηχανισμό ενεργοποιημένο. Ωστόσο οι δίσκοι πάγου είναι ένα φυσικό φαινόμενο που δημιουργείται όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και ο πάγος αποκολληθεί από την επιφάνεια του παγωμένου ποταμού ξεκινώντας να κάνει μια αρμονική περιστροφή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.