Κέρκυρα: Πτώσεις δέντρων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία (φωτο)

Κέρκυρα: Πτώσεις δέντρων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία (φωτο)

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τις βραδινές ώρες την Κέρκυρα προκαλώντας υλικές ζημιές σε παλιές αγροικίες, ενώ πτώσεις δέντρων έκλεισαν περιφερειακούς δρόμους.

Στη Βόρεια Κέρκυρα σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος, ενώ στην Μέση Κέρκυρα από τους κεραυνούς προκλήθηκε φωτιά σε κολόνες της ΔΕΗ.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού είναι επί ποδός από τις πρώτες ώρες, για τον απεγκλωβισμό των επαρχιακών δρόμων από δέντρα που ξερίζωσαν δυνατοί άνεμοι, στις περιοχές Σταυρό, Γαστούρι και Γουβιά και Άγιο Μάρκο, ενώ χρειάστηκε να παρέμβουν και σε άντληση υδάτων στον Ποταμό λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κέρκυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή την ώρα διεξάγεται μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης, δύο τόνων ελαιοπυρήνα που χύθηκε στο δρόμο, από φορτηγό που μετέφερε τον καρπό. Το γεγονός συνέβη στον περιφερειακό δρόμο στην ‘Ανω Κορακιάνα. Στην επιχείρηση συμμετέχει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η Πολιτική Προστασία του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.