ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εύβοια: κατέρρευσαν δέντρα πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ – Πέμπτη μέρα χωρίς ρεύμα και νερό πέντε χωριά! (βίντεο-φωτο)

Εύβοια: κατέρρευσαν δέντρα πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ – Πέμπτη μέρα χωρίς ρεύμα και νερό πέντε χωριά! (βίντεο-φωτο)

Μεγάλα προβλήματα στην Βόρεια Εύβοια μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

Στα χωριά Αχλάδι, Κοκκιμομηλιά Ιστιαίας, Κοτσικιά και Αμελάντες δεν υπάρχει ρεύμα και νερό εδώ και πέντε ημέρες.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες δέντρα έχουν κοπεί στα δυο και έχουν πέσει πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ. Οι περισσότεροι κάτοικοι προσπάθησαν να τροφοδοτήσουν με ρεύμα τα σπίτια τους χρησιμοποιώντας γεννήτριες.

Στα συγκεκριμένα χωριά που ήταν ανάμεσα στα 20 που έμειναν χωρίς ρεύμα στην Βόρεια Εύβοια υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι περισσότεροι κατήγγειλαν πως «δεν μας έχει βοηθήσει κανείς εδώ και τόσες ημέρες. Δεν μας έχουν δώσει ούτε νερό ούτε φαγητό. Είμαστε αβοήθητοι».

Τα ειδικά κλιμάκια της ΔΕΗ δίνουν μάχη με τον χρόνο για να αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα. Χθες το βράδυ σε αρκετά χωριά όπως η Κερασιά και τους Παπάδες το ρεύμα επανήλθε. Ωστόσο από πολλά σημεία δεν έχουν περάσει εκχιονιστικά μηχανήματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν αρκετοί κάτοικοι να μετακινηθούν με ασφάλεια.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.