ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκεί που η ηρεμία συναντά την απόλυτη φυσική ομορφιά: Αυτή είναι η πιο πριβέ παραλία στην Ελλάδα! (βίντεο)

Εκεί που η ηρεμία συναντά την απόλυτη φυσική ομορφιά: Αυτή είναι η πιο πριβέ παραλία στην Ελλάδα! (βίντεο)

Απολαύστε μια πτήση πάνω από την πιο ιδιωτική παραλία της Ελλάδας, όπου η ηρεμία συναντά την απόλυτη φυσική ομορφιά.Το μικρό αυτό «θαύμα» της φύσης, μια μοναδική αμμουδιά που αποτελεί ένα καλά κρυμμένο (ή και όχι τόσο κρυφό) μυστικό της Λακωνίας.

Αυτή είναι η παραλία «Απάγκιο» στη Λακωνία, κοντά στον Κάβο-Μαλιά, που αποτελεί ένα βαθύ και στενό φυσικό «φιορδ», στο βάθος του οποίου υπάρχει άσπρη άμμος με τιρκουάζ, ζεστά νερά. Γύρω από την παραλία και κάτω από τους βράχους που την αποτελούν, υπάρχουν πολλά σπήλαια κατοικιών, που θυμίζουν τα Μάταλα της Κρήτης.

Μάλιστα σε αρκετές σπηλιές υπάρχουν ξενόγλωσσες επιγραφές από τους «Ροβινσώνες» που κάποτε κατοίκησαν σ’ αυτές. Στα βράχια γύρω από τις σπηλιές αυτοφύεται κάπαρη, που κρέμεται στο κενό σαν «κουρτίνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και θυμίζει μια περίεργη έρημο, με λίγη βλάστηση και ανθρώπους. Εν ολίγοις, είναι το απόλυτο τιρκουάζ καταφύγιο.Η πρόσβαση είναι εύκολη με έναν χωματόδρομο.Η παραλία προστατεύεται πάντα από τους ανέμους του Κάβο Μαλέα, οι οποίοι είναι γνωστοί για τη σκληρότητα τους. Αν το επισκεφτείτε θα ζήσετε την ιδιαίτερη ομορφιά του και θα εκπλαγείτε από τα καλοδιατηρημένα μυστικά της Ελλάδας μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.