ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινδία: Καταρρακτώδεις βροχές «χτύπησαν» τη χώρα – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Ινδία: Καταρρακτώδεις βροχές «χτύπησαν» τη χώρα – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές και τους θυελλώδεις ανέμους στην Ινδία, η οποία προετοιμάζει την απομάκρυνση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων λόγω της άφιξης ενός ισχυρού κυκλώνα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Ο κυκλώνας Tauktae – η πρώτη μεγάλη τροπική καταιγίδα της σεζόν στην Ινδία, κινείται προς τον βορρά παράλληλα με τις δυτικές ακτές της χώρας, προκαλώντας σφοδρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους σε πολλές πολιτείες της Ινδίας, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία.

Ο κυκλώνας αναμένεται να πλήξει την πολιτεία Γκουτζαράτ (δυτικά) το βράδυ της Δευτέρας με ανέμους να πνέουν μεταξύ 150-160 χιλιομέτρων την ώρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Χωριά και μικρές πόλεις πλημμύρισαν και ιδιοκτησίες καταστράφηκαν, αναφέρουν οι αρχές.

Περίπου 75.000 άνθρωποι είναι έτοιμοι να απομακρυνθούν από τις παράκτιες ζώνες της Γκουτζαράτ, όπου η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της covid-19 θα διακοπεί προσωρινά αύριο και μεθαύριο, είπαν αξιωματούχοι στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τα νοσοκομεία Covid έθεσαν σε λειτουργία τα εφεδρικά συστήματα τροφοδοσίας ρεύματος, είπε ένας αξιωματούχος, ο Βαρουνκουμάρ Μπαρανβάλ. Την ίδια ώρα, εκατοντάδες ασθενείς. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες λόγω των κατακλυσμιαίων βροχών και των θυελλωδών ανέμων που έπληξαν την πολιτεία Καρνατάκα (νοτιοδυτικά), σύμφωνα με την υπηρεσία διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων. με κορωνοϊό θα μεταφερθούν προς τα νοσοκομεία εκστρατείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.